Siste‎ > ‎

VI KLARTE DET!

lagt inn 20. okt. 2015, 14:44 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 20. okt. 2015, 14:45 ]

VI KLARTE DET!
Etter en høst med mye neglebiting, ble mange KFUM-kamerater tatt på senga på lørdag. Etter at våre beste menn vant 2-1 borte mot Finnsnes, og Skeid slo Grorud 4-3, er det et faktum:

Kåffa skal flytte inn i OBOS i 2016. Vi skal spille i norsk 1. divisjon. På nivå to i norsk fotball!

De siste ukene har vi skrevet stadig nye kapitler i klubbhistorien. Kommende lørdag er det tid for et nytt - da blir det opprykksfest til 1. divisjon for hele klubben.

Vi skal selvsagt gjøre stas på a-lagsspillerne, men like mye skal vi hylle klubbfellesskap og alle som er del av Kåffa-familien. Mange har allerede meldt at de vil være med på denne helt spesielle dagen. Mot Tromsdalen kom det 1016, klarer vi å hente fram en ny publikumsrekord igjen på lørdag?

Vi ønsker at ungene å komme et kvarter før kamp da profetene ønsker å ha dem med på noen aktiviteter før kampstart, ønsker også at alle som kan stiller i Kåffa drakt.

Vi håper å se flest mulig av dagens KFUM-spillere og -ledere, men også mange "gamle" Kåffa-travere. Dette blir en fantastisk dag for alle som er glad i Kåffa, og vi håper å se flest mulig i drakter og klubbens farger.

Kampstart er kl. 13.00.

Alle barn kommer inn gratis, for voksne er prisen kr. 100.-

Rett etter kamp (ca. kl. 14.45) trekker vi inn i KFUM-Hallen hvor det blir feiring for barn, unge, voksne og eldre venner av klubben. Dette varer i underkant av en time.