Siste‎ > ‎

Klubb info

lagt inn 19. aug. 2015, 10:47 av Pål Eriksen   [ oppdatert 20. aug. 2015, 00:16 av Einar Olav Carlsen - 1 ]

Hei alle sammen.

Da er skolen igang og hverdagen er over oss for fullt. Høydepunktene kommer på rekke og rad utover høsten og vi i staben ønsker å minne om følgende;
Lørdag 5, september spiller a-laget seriekamp mot Lyn kl. 16.00 på arenaen. Vi gjør litt ekstra ut av denne kampen med aktiviteter for barne og unge før kamp. Noen årganger har organisert treningskamper og intern-cup i forkant av kampen og om flere av dere ønsker å gjøre dette til en happening for årgangen så er det supert. Kontakt gjerne Christoffer som koordinerer bruk av banene (vi har både Arena og Ekeberg-kunst hele dagen) og eventuelt hallen og klubbstua.

Landskamp Norge-Kroatia søndag 6 september kl. 18.00 på Ullevål.
Som tidligere informert så har vi tilgang på gratis billetter til landskampen på Ullevål mot Kroatia. Hittil er det ca 300 fra klubben som har bestilt så dette blir en flott klubb fest på landslagsarenaen. Det er fortsatt mulig å bestille billetter men for å ha muligheten til å sitte samlet må jeg ha dette ihende innen kl. 12.00 torsdag 20, august.

Viktig kamp for a-laget 22. august mot Grorud kl. 16.00 på Arenaen
Førtskommende lørdag er det toppkamp for a-laget mot Grorud på hjemmebane. Laget trenger all den støtte de kan få og vi ber alle om å oppfordre spillere og foreldre til å komme og støtte laget på webside, facebook kanal etc.
Bli med!

Mvh

Thor-Erik Stenberg
Daglig leder