Siste‎ > ‎

Enjoy Guide 2015

lagt inn 12. des. 2013, 13:45 av Pål Eriksen   [ oppdatert 12. okt. 2015, 07:34 ]
Nå er det tid for Enjoyguider igjen!

Som tidligere år får hver spiller med seg to guider. Samlet pris er kroner 520,-. Dette er en dugnad alle spillere i klubben må være med på.  Frist for innbetaling er 1. november. 

På foreldremøte den 15. oktober deler vi Enjoyguider. Som tidligere år får hver spiller med seg to guider. Samlet pris er kroner 520,-. Dette er en dugnad alle spillere i klubben må være med på. Her finner du mer informasjon om Enjoyguidene og betaling. Frist for innbetaling er 1. november. 

Hver familie skal ikke ha mer enn fem guider. Det vil si at om det er tre søsken i klubben skal de to eldste ha to Enjoyguider hver, som alle andre, mens den yngste slipper med en. 

Guidene deles ut på treningene fram til jul. Hver spiller får to Enjoyguider – hver guide koster 260,-kroner. For hver spiller skal man da betale kroner 520,-. 

Få din App
Hvor mange ganger har du ikke vært på kjøpesenteret, kommet på at Enjoy-kortet ligger i lommeboken, men selvfølgelig husker du ikke hvilke butikker du får rabatt i?
Selv om kortet ligger i lommeboken, er det ikke lett å huske hvor det kan benyttes. Ved å laste ned vår applikasjon til din smarttelefon har du enkel tilgang til hvor du får rabatter, og hvor mye rabatt de gir. I tillegg viser kartfunksjonen deg alle tilbyderne på kartet.


 
https://itunes.apple.com/no/app/enjoy-bonusguide/id470829018?l=nb&mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.netpower.src&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsIm5vLm5ldHBvd2VyLnNyYyJd

 

 
KJØP GUIDEN HER
NB! Betalingsfrist 1.11.2015