Siste‎ > ‎

Årets sommerCup

lagt inn 4. des. 2014, 13:29 av Einar Olav Carlsen   [ oppdatert 2. jun. 2015, 13:36 av Einar Olav Carlsen - 1 ]


På fredag drar vi på tur til Sverige – blir moro dette både for store og små.
Sjekk været før dere drar – så riktig tøy blir medJ
De viser Champions League finalen på lørdag.
Vi kjøper inn felles brød, knekkebrød og enkelt pålegg for kveldsmat.


Noen kjøreregler vi må ha:
Gutta kan ta med seg inntil 200,- i lommepenger. Tror det er mer en nok. (+ evnt mat på vei nedover). Øvrige måltider er inkludert
Det er godte-fri mellom kampene – så gutta er klare til kamp med riktig energi i kroppen.
Klokken 2300 er lystet slukket og det SKAL være stille og guttene må sove!

Se for øvrig annen informasjon dere har fått laglederne!

Sees til helgen!G2004 Kolleksjonen
Førstkommende torsdag (4. juni) vil vi dele ut de klærne som alle guttene har bestilt. Det deles ut i KFUM hallen rett etter trening (fra kl. 1830 - 1930).

De som ikke kan komme på trening den dagen, må sørge for at noen kan hente det for dere!!!

Vi i trenerteamet gleder oss til å dra på tur med guttene til helgen!

Med vennlig hilsen, 
Pål Eriksen 
Hovedlagleder G2004
Lag: Kåffa Rød Lag: Kåffa Blå Lag: Kåffa Gul Lag: Kåffa Hvit
Trener: Pål Trener: Lars Trener: Erik Trener: Ole/Øyvind
Anders/Steinar Rune M Pål

Spillere: Spillere: Spillere: Spillere:
Sander S Adrian August Ferdinand
Brage Filip Ulrik Ola
Markus Jesper V Felix Oscar
Karl Viktor Marius B Sondre Marius M
Jesper T Anders Alexander S Ty
Fredrik Mons Magnus Banjamin Spada
Oliver Alexander BH Jon Casper
Gard Martin B Petter Cedric
Sander H Thomas Isak Martin GC
Sivert Elias Noah Benjamin Svartdahl
Jens Herman Marius DA


 Lunsjbestilling, betaling og info om Ö-bollen

Til dere som er påmeldt til årets sommercup m/ overnatting – Ö-bollen.

Hvor: Turneringen spilles på Öckerö i Gøteborgs skjærgård. Nord-vest for Gøteborg med en kort ferjetur (ferjen er gratis, den anses som en del av veien) over til Hönö/Öckerö

Når: 5-7. juni. Vi reiser ned fredag 5. juni og hjem søndag 7. juni. Kampene spilles lørdag og søndag.

Overnatting: Spillere og ledere bor på skole på Öckerö i nærheten av kamparenene. Foreldre og øvrig familie må fikse losji selv.  Quality Hotel 11 har Ö-bollen-tilbud. https://docs.google.com/a/makemyweb.no/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZzIwMDQubm98ZzIwMDR8Z3g6NjkwZmFlYzA2M2RiMmNmNg I tillegg kan det ligge tilbud på turneringens hjemmeside. http://www.obollen.se/sommar/Boende/BoendeF%C3%B6r%C3%A4ldrar.aspx

Bespisning: Det serveres frokostbuffé lørdag og søndag og middag (taco) lørdag kveld i nærhet av overnattingsskolen. Lunsj spises i nærheten av kamparenaene. Mat fredag kveld og søndag kveld besørges av den enkelte.

Lunsjbestilling: Du velger selv blant fire retter hva som skal være lunsj lørdag og søndag. Dette gjelder både spillere og ledere. De fire alternativene er «laxtallrik» «hamburgare med brød», «köttbullar med mos» og «kycklingfile i pitabröd». Se nærmere beskrivelse her: http://www.obollen.se/sommar/Mat/Meny.aspx Fristen for lunsjbestilling er 10. mai. For dem som ikke har bestilt lunsj ved fristens utløp får «hamburgare med brød» lørdag og «köttbullar med mos». Enkelt og greit!

Lag: Vi stiller med fire lag. Lagene blir presentert ganske snart, etter at betalingsfristen går ut. En forutsetning for å delta på cupen, er at det er betalt for spilleren.

Kamper: Alle lag er garantert fem kamper, tre kamper på lørdag i innledende gruppe og minst to kamper søndag. Alle får to kamper i et mellomspill.. Vinner man mellomspillet, går man videre til en avsluttende cupspill. For ordens skyld; cupspill i Sverige foregår litt annerledes enn i Norge. På Ö-bollen kåres det en vinner både i et A- og B- sluttspill. Alle kampene foregår på samme området.

Siste kamp søndag?: Det avhenger av hvordan det går. Det kan være slutt alt mellom kl 10.00 og 18.00, men høyst trolig noe midt imellom!

Transport: Transport avtales innad i lagene etter hvert, men i god tid før turneringen.

Betaling: Prisen er kr. 1000,- per spiller uansett om far eller mor er med som leder eller ikke. Betales så fort som mulig, senest 10. mai

Vi ser fram til en sosial og sportslig sommercup! Dette blir gøy!

Se link til cupen under:

http://www.obollen.se/sommar
CUP MED OVERNATTING FOR ALLE!

Som nevnt under oversikt over cuper har vi nå meldt på 5 lag til Ö-Bollen sommercup på Öckerö i den Svenske skjærgården, rett nord for Gøteborg. Cupen foregår helgen 6-7 juni. Lag 7 deltok på denne cupen i fjor, og tilbakemeldingene var utelukkende positive. Spillerne, ledere samt noen foreldre vil bo på skoler i området mens øvrige foreldre må skaffe egen innlosjering i nærheten. Alle lag er garantert 5 kamper, 3 kamper på lørdag i innledende gruppe og minst to kamper i sluttspill, vinner man sluttspillet går man videre. Per i dag er ikke alt klart men vi regner med at opplegget blir omtrent som i fjor: Vi reiser ned til Öckerö på fredag og innkvarteres på skolen. På lørdagen er det kamper og felles lunsj på cupområdet. Alle kamper spilles på samme område og det er kun 5 min gange mellom banene. Lørdag kveld er det tacokveld for gutta og skoledisco på kvelden. Sluttspill på søndag, felles lunsj og avreise avhengig av hvor langt man ev kommer i sluttspillet. For ordens skyld; cupspill i Sverige foregår litt annerledes enn i Norge hvor det bla. kåres en vinner i et A og B sluttspill. Dette blir en flott cup på en øy med litt «Saltkråkan»-følelse med muligheter for bading og mye moro for gutta!

Vi er påmeldt med 5 lag og vi må betale innen årets slutt så vi oppfordrer alle til å melde seg på så vi får en oversikt over antall spillere. Kostnad pr spiller vil antagelig ligge rundt 1,000kr. Vi legger ut info om betaling på nyåret. NB: Bindende påmelding da vi må bekrefte og betale for cupen. Vi kommer til å sende ut mer info senere, vi bestiller bla felles lunsj etc, men det kommer vi tilbake til senere.

I utgangspunktet så tenker vi å stille med serielagene som vil være klare på nyåret men det er mulig noen lag må slås sammen eller at vi må flytte på noen spillere avhengig av antall påmeldte. Vi vil uansett stille jevne lag.

Meld dere på til årets «happening»!

Se link til cupen under:
http://www.obollen.se/sommar/

Frist for påmelding er 31/12-2014 

med sportslig hilsen
Pål Eriksen (hovedlagleder)
Øyvind Holmen (cup ansvarlig)Sommercup: overnattingstilbud x 2!
Under årets sommercup på Öckerö i Göteborgs skjærgård vil spillere og ledere overnatte på skolen i gåavstand fra fotballanlegget på øya. Foreldre og søsken må ordne seg på egen hånd, men det finnes muligheter!

Trenerne vil være med som ledere, men det er behov for flere ledere på Ö-bollen. Så meld fra om du ønsker å være med som leder. Vi vet av erfaring at på slike overnattingscuper er det noen spillere som ønsker å ha far eller mor i nærheten – av trygghetsårsaker, medisinsk grunner eller av helt andre høver. Vi ber om at disse foreldrene melder fra til hovedlagleder Pål Eriksen snarest. Forutsetningen er selvsagt at man er leder for alle spillerne, og ikke bare sin egen. Også andre som vil være med som ledere, gir beskjed til Pål.

Søsken og andre foreldre er selvsagt hjertelig velkommen til å være å heie å gutta vår og nyte en forsommerhelg i Sverige. Disse må fikse overnatting på egen hånd. Quality Hotel 11 på Hisingen i Gøteborg (på rett side av byen ift Öckerö) har et eget og gunstig cuptilbud - se vedlagt info. I tillegg dukker det av og til opp overnattingstilbud på turneringens hjemmeside: http://www.obollen.se/sommar/Boende/BoendeF%C3%B6r%C3%A4ldrar.aspx

Frist for betaling er: 10. mai 
Frist for å bestille lunsj er: 10. mai
Betal og velg din lunsj her - kr. 1000,- pr person