Om Kåffa‎ > ‎Kåffaverdiene‎ > ‎

Kåffaverdi #4


VERDI #4  "KÅFFASTILEN"

Vi vil søke å spille en fotball basert på hurtighet, teknikk og kreativitet. "KÅFFASTILEN"

Vi spiller en fotball som baserer seg mye på tekniske ferdigheter, med hurtig og kreativt angrepspill og ballen langs bakken.  Oppbygging av spillet bakfra på banen.

Fairplay.  Det skal alltid være en hyggelig opplevelse å møte Kåffa. Forhåpentligvis ikke resultatmessig..

Vi sparer oss ikke i dueller.  Men vi har glimt i øyet og hilser på motstandere på en skikkelig måte før og etter kampen.

Ledere tar kontakt med motstanderens ledere og hilser skikkelig både før og etter kampen.

Som hjemmelag sørger vi for at bortelaget alltid blir tatt vel i mot og slipper kaste bort tid og krefter på å finne garderobe og oppvarmingsområder.  By gjerne på kaffe på linja - "the Stenberg Way".

Som leder husk:  du er der som representant for klubben og tilrettelegger av best mulig forhold for sunn idrett for barn og ungdom.

Måten vi spiller fotball på skal være gjenkjennbar gjennom alle årganger og helt opp til A-LAG.

VIRKEMIDLER

  1. Sportslig plan.  Klubben skal ha en sportslig plan, dvs et dokument som definerer målsettinger for de ulike alderstrinn og rammer for hva det skal trenes på og hvordan.  Planen skal innehold klare utviklingsmål for individuelle og strukturelle ferdigheter.  Planen skal revideres minst hvert 4. år.
  2. Vi vil vi i tidlig alder stimulere til lek med ballen for den enkelte.  Hver spiller sin ball på hver trening!
  3. Vi vil i tidlig alder sette standarden for hvordan lagene skal organiseres og hva innholdet på trening skal være.
  4. Fokus på utvikling av individuelle ferdigheter for den enkelte spiller.  Fordi vi tror at dette vil skape gode individuelle spillere og at dette er krevene som stilles i økende grad til fotballspillere som vil nå et høyt nivå.  Dessuten:  Det er morsomt og utviklende for spillerene selv og de som ser på.