Blogg 2019‎ > ‎

Vintertrening

lagt inn 9. feb. 2017, 14:11 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 9. feb. 2017, 14:11 ]

Vintertreningene starter 1. november med to utetreninger og frivillige inne-treninger i helgene. Alle treningstider ligger på vår hjemmeside www.g2004.no.

Vi startet i november med treningsgrupper på 12 spillere pr gruppe. Det betydde at vi pr trening hadde tre treningsgrupper. Intensiteten var god, men vi følte at vi kunne gjøre ting ennå bedre.

Fra 1. desember gikk vi ned til ti spillere pr treningsgruppe. Dette økte intensiteten, samtidig som det ble enklere for de ulike trenerne og handtere gruppen.

I dag har vi fire treningsgrupper a 10 spillere pr gruppe samt egen keepertrening. Dette er optimalt for oss i KFUM G2004.

Hva er positivt:

  1. Vi er den årgangen med flest trenere på feltet – gir oss mulighet for å se den enkelte spilleren og gi så mye gode tilbakemeldinger som mulig
  2. Vi har fokus på Mestring – vi vet at mestring gir motivasjon og med dette en større sannsynlighet for at spillerne vil holde på med fotball hos oss i flere år fremover
  3. Alle trenerne evaluerer treningene etter hver måned. Gir oss mulighet til å forsterke det gode arbeidet eller «skru» på noe som vi ser kan bli bedre
  4. Vi har de beste keepertrenerne i Oslo – vi har stor tro på det arbeidet de gjør, samtidig har vi flere gode keepere som vi får glede av i mange år fremover
  5. Resultatene våre hittil år er meget bra. Vi er en bred årgang med god kvalitet over hele linjen. Vi ser at nivå 2 og 3 gjør det meget bra i sine kamper. Nivå 1 får sterk konkurranse i hver kamp.

Hva er våre utfordringer:

  1. Vi møter i år store gutter med fysisk styrke. Vi på «høgda» er ikke så store som våre konkurrenter. Vi må lære oss at ballen må flytte seg raskt.
  2. Vi jobber med intensitet i spillet, hurtige pasninger og kommunikasjon mellom spillere

Fantastisk artig å jobbe med deres sønner. De har alle gode holdninger.


Vi sees
Lars