Blogg 2019‎ > ‎

Trikketur til bortekamp mot Skeid 18, juni

lagt inn 10. juni 2017, 05:02 av Pål Eriksen   [ oppdatert 10. juni 2017, 07:16 ]

Hei alle sammen.
I samarbeid med OBOS og Skeid har vi fått laget et opplegg for å fylle Nordre Åsen med Kåffa supportere til A-lagets bortekamp søndag 18, juni kl. 15.00.

Kampen er plukket ut til «grasrotkampen» av Discovery og kampen vil vises live av dem med full TV produksjon, studio på forhånd, i pausen osv.

Vi ønsker sammen med Skeid å vise fram at Oslo fotballen består av mer enn Vålerenga ved å fylle stadion med glade fotballsupportere.

OBOS støtter prosjektet ved å gi gratis billett til inntil 300 personer som kommer på kampen i Kåffa drakt/treningstøy. De setter også opp en «fanzone» med aktiviteter for barn før kampen, grilltelt osv.

I tillegg har OBOS i samarbeid med klubbene produsert nye supporter skjerf som gis bort gratis sammen med de 300 billettene.

For å gjøre det enkelt å komme seg på kamp er det inngått et samarbeid med Sporveien som stiller med egen trikk for Kåffa supportere med avgang fra Holtet kl. 13.30. Her blir det oppvarming til kamp sammen med Profetene på vei igjennom byen. Hjemreise må man ordne på egenhånd.

PS; Vi har avtale med OBOS og Skeid om at det gjøre tilsvarende for oppgjøret på KFUM Arena til høsten. Da vår vi masse Skeid folk på trikke tur til Ekeberg.


18. juni - Trikketur til bortekamp mot Skeid