Blogg 2019‎ > ‎

Til trenerteam, foreldre og spillere

lagt inn 19. des. 2018, 05:15 av Pål Eriksen

Vi ønsker å gi dere alle en god juleklem fordi vi alle har klart å få en god start på 2019 sesongen!

Vi har i år økt treningsdosen med en ekstra dag i uken. Det betyr i realiteten at 8 trenere må sette på seg yttertøyet en ekstra dag hver uke – Hadde vi ressurser til å ta unna 5 treningsøkter pr uke pluss kamper for fire lag? Vi har fått prøvd dette nå i 7 uker og det viser seg att dette kommer til å gå bra. Så stor juleklem til alle de som bidrar på treningsfeltet. Nivå 1 fikk ny trener dette året (Felix) og han begynner snart å lære seg alle navneneJ – så der går pilene i riktig retning.

Jeg vil også i år takke våre engasjerte foreldre. Vi kan selvsagt ikke lage noe suksess uten at foreldrene stiller opp med kjøring, legger til rette for at spilleren skal komme på trening eller kamp, viser engasjement ved å møte opp for å se på kamp. Noen ganger må vi ringe dere for å hente ut svar på ting vi lurer på – og alltid får vi gode svar tilbake. Vi gir også alle dere ca 126 foreldre en stor juleklem fra oss.

Den siste juleklemmen gir vi til spillerne som har hatt et meget godt fremmøte i høst. Noen bortfall de siste ukene, men det skyldes skader og sykdom (og fortsatt noen som holder på med håndball). Vi gleder meg til hver trening for å møte disse flotte guttene – de gir masse av seg selv i en tid hvor hormonene blomstrer. Stor juleklem fra oss til alle våre spillere som selvsagt inkluderer alle nye spillere som alle bidrar meget positivt på sin måte inn i årgangen.

Avslutningsvis så har nivå 1, 2 og 3 vunnet sine vinterserie-kamper, men prestasjonen har variert. Det betyr at vi må jobbe på for å sikre jevne gode prestasjoner.

Nivå 4 leverte en meget god kamp i vinterserien, men fjorårets seriemester gikk av banen med tap etter å ha vært litt for svake i begge bokser.

Ønsker dere alle sammen en fredfull jul og et godt nytt år!
Hilsen nissene Pål og Lars
Comments