Blogg 2019‎ > ‎

Status G2004

lagt inn 7. juni 2018, 12:29 av Pål Eriksen   [ oppdatert 7. juni 2018, 12:31 ]

Hei alle foreldre,
Takk for deres engasjement gjennom vinter og vår. Flott at dere støtter opp om våre fantastiske spillere. Dere er en viktig brikke for det store oppmøte vi har på våre treninger. Dette gir igjen stor mestring for våre spillere på kamper. Dette kan igjen måles på resultater i serie og cuper. Ser vi nærmere på resultatene hittil i år så er vi som trenere og ledere kjempefornøyde.

Vi ønsker ytterligere hjelp fra dere i sommer. Hvorfor? I etterkant av ferier så ser vi at guttene kommer tilbake i noe lavere form enn når de gikk inn i ferien. Når formen er lav og man ikke har

Sparket ball på en stund så løper risikoen for skader i årgangen. Vi trenger alle spillerne hele tiden. Så fint om dere kan motivere guttene til minst tre økter pr uke. En økt bør inneholde litt kondisjon, litt styrke. Vi håper inderlig at ballen følger med på ferien. Alle nye trikserekorder meddeles Lars på sms.

Håper dere forstår at dette er viktig av flere grunner. Deres gutter reduserer risikoen for skader samtidig som de føler mestring ved egentrening. Jeg er helt sikker på at deres gutt føler velbehag etter en trening i ferien. Ikke minst sår spilleren raskere mestring med ball når han kommer tilbake på trening. Det er bare pluss sider ved treningJ

Årgangen trener ut juni måned og avslutter siste trening torsdag den 28 juni.

Vi starter oppkjøringen før Norway cup tirsdag den 17. juli. Vi kjører da videre med de faste treningstidene våre som ligger på hjemmesiden.

Årgangen vil stille i år med et nivå 1 lag. Det blir lag-uttak til dette siste uka før Norway Cup. Norway cup er fra 28. juli – 4. august.


Vennlig hilsen
Pål & Lars