Blogg 2019‎ > ‎

Status G 2004

lagt inn 19. des. 2017, 15:04 av Pål Eriksen   [ oppdatert 19. des. 2017, 15:07 ]

Vi har lagt bak oss første del av vintersesongen. Vintertreningene er særdeles viktig for utvikling av spillere og årgangen som helhet.

Årgangen startet opp vintertreningene med de samme gruppene som vi avsluttet med i serien. For at det ikke skulle bli så statiske lag så har vi justert litt på modellen. Nå har vi differensierte treningsgrupper – samme modell som fjorårets vintersesong. Dette ser vi på som meget positivt.

Årgangen har også klart å signere en ny trener – Roger Mikkelborg -. Han vil bli en meget god ressurs for hele årgangen. Vi har utfordret han til å lage treningsøvelser for resten av vinteren og han vil bidra mest inn på treningsgruppe 1 og 2. Noe som igjen frigjør ressurser til andre treningsgrupper. Han har 12 års erfaring fra BSK (som ungdomstrener og A-trener) samt flere år som hovedtrener for Nordstrands -01 lag (kanskje Norges beste ungdomslag på den tiden). Veldig gledelig at han takket nei til å bli Hovedtrener for Nordstrand -04, for deretter å takke ja til å bli med vår årgang.

Alle våre fire lag har kommet godt i gang med 11èr fotballen. Vi ser at terpingen på små-spill også vil være hensiktsmessig på 11èr fotballen. Dette tror vi skal gå meget bra.

Vi er på høyde med våre rivaler på alle nivåer – det betyr at vi får mange fine jevne kamper utover vinteren.

Fotball er sterkt knyttet opp mot styrke og kondisjon. Splllerne må holde seg i form gjennom julen – gjerne med ski, skøyter, løpeturer eller kos med ball. Fint om dere foreldre motiverer våre spillere til aktivitet, hvis ikke blir jobben vår på treningsfeltet etter nyttår ekstra krevende.

Takk for samarbeidet så langt.

Første trening på nyåret er tirsdag 2. januar.

Ønsker dere en riktig god og fredfull jul alle sammen!

Julehilsen fra
Pål & Lars