Blogg 2019‎ > ‎

Status G2004

lagt inn 18. mai 2017, 07:41 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 18. mai 2017, 07:45 ]
Hei alle foreldre,

Alle våre fem lag er godt i gang med seriespillet – Resultatmessig gjør alle lagene det godt. Det tyder på at vi har truffet godt med seriepåmeldingen samt at vi har en rulleringsmodell hvor spillere hospiterer ned og opp.

Vår ambisjon i G2004 årgangen er å tilrettelegge for utvikling, mestring og jevnbyrdighet. En ambisiøs plan, men er viktig. Hele tiden ser vi etter spillere som er «litt ute av kurs» - da setter vi spiller i en sone hvor han kan oppleve mestring.

Hva er det jeg som hovedtrener observerer hos KFUM og i andre lag:
Vi har gått over til ungdomsfotballen som kan innebære større vekt på resultat og topping – denne overgangen er det ikke alle klubber som handterer. Modellen vi bruker i år har alle trenere vært med på å utvikle – så takk til alle trenere for mål og gjennomføring!

Marius Jacobsen er vår trener på nivå 1 – han sitter med en enorm kunnskap på øvelser for utvikling av spillere. Han har vært med å påvirke vintertreningene i år, men blir enda viktigere i planleggingen av neste års innhold for alle nivåer

Alle spillere og lag har mer å gå på – på treninger går jeg rundt og ser etter kommunikasjon mellom spillere – her mangler det mye. Vi må tørre å gi konstruktiv tilbakemeldinger til egne kamerater, ros, ros, ros og informasjon om spiller kan motta ball alene eller med mostander i rygg.

  • Duellspill er også noe vi må trene på – Årgangen er relativt små i vekst, men det er ingen hindring for å vinne dueller. Duellkraft sitter i hodet.
  • Hva skal man trene på ved egentrening: Innsidepasninger, dempinger og ikke minst det viktigste av alt – EN MOT EN.
  • Jeg har sett alle spillere i aksjon denne våren og jeg ser at det bor generelt mer fotball i laget enn i en generell annen årgang. Dette skyldes stort fremmøte på treninger, gode trenere som gir mye av seg selv på feltet
  • Med forutsetning at også våre spillere skal vokse i høyden, vi fortsetter det gode treningsarbeidet, foreldre som støtter opp om spiller og vår årgang så vil årgangen redusere avstanden til de alle beste om to til tre år.
  • Vi er blitt en attraktiv årgang – vi har ukentlige henvendelser fra spillere som ønsker å være med denne flotte gjengen. Pål Eriksen styrer dette på en flott måte.
Vi håper å se dere alle på sidelinjen utover i sesongen – spillerne synes det er veldig morro når foreldrene støtter opp.

Hovedtrener
Lars