Blogg 2019‎ > ‎

Salgsdugnaden er i gang

lagt inn 1. sep. 2016, 05:38 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 8. sep. 2016, 13:07 av Pål Eriksen ]

Da er salgsdugnaden igang!

Først og fremst - takk for at ingen har valgt å reservere seg mot å delta. Nå blir dette ett løft vi alle gjør i fellesskap for å sikre lagets økonomi.

På treningen i dag har alle gutta fått en pakke inneholdene 8 bunker kort med 12 kort i hver bunke, ett skriv (det samme som ligger vedlagt denne mail) samt en laminert bekreftelse på at de selger kortbunkene til inntekt for G2004. Det er fint om alle går igjennom skrivet med sine gutter, slik at alle har den samme forståelsen av hva som skal gjøres.

Hver bunke kort skal selges for kr. 200,- som blir en pris for hvert kort på ca kr. 16,50. Rett og slett billigere enn i butikken! (Kortene selges kun i bunker - ikke enkeltkort)

Når kortene er solgt skal pengene overføres til vår bankkonto 1503.20.17336 merket med ditt barns navn og «salgsdugnad» senest fredag den 16 september. Det er viktig at denne fristen holdes. Vi har utlyst en konkurranse der de tre gutta som selger flest kortbunker premieres med ett gavekort fra Torshov Sport på kr. 300,-. Flere kortbunker vil gutta få ved oppmøte søndag kl. 13.00 i Kåffahallen, der vi vil være tilstede med de kortbunkene som eventuelt er igjen. I skrivet som gutta har fått, står det at dette skjer på lørdagstreningen - den er avlyst og tidspunktet er flyttet.

Hvis noen ser at de ikke får solgt sine kort er det fint om de leveres tilbake til oss, i Kåffahallen på søndag 11. september kl 13.00 (ikke lørdag etter trening!!), så de kan distribueres til de gutta som tar utfordringen, eller senest på treningen torsdag den 15. september, slik at vi kan få returnert kortene til produsenten. Denne fristen er absolutt!

Tillater meg å minne om at mange lag gjennomfører diverse foreldredugnader der lagene sitter igjen med ca kr 100,- pr foreldretime. Med en vellykket salgsdugnad ungår vi dette.

Når dugnaden er over ønsker vi å få en tilbakemeling på godt og vondt hvordan dette har fungert, så vi kan evaluere dugnaden og bli bedre til neste gang vi trenger å skaffe midler til laget.

Vi foreslår at dere vurderer å få mest mulig av betalingen for kortene inn på en av foreldrenes bankkonto via VIPPS eller MobilePay. Dette er enkelt og greit samt at det sikrer gutta mot å ha mye penger på seg.
Trykk for stort bilde