Blogg 2019‎ > ‎

Salg av årskort til A-lags kamper + sponsorer

lagt inn 4. mar. 2016, 07:44 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 4. mar. 2016, 07:50 ]

Årskort: 
Som dere alle samme sikkert er kjent med spiller a-laget vårt i OBOS ligaen i neste sesong. Dette er noe mange av oss gleder oss til. Skal bli spennende å følge a-laget i sesongen. Vil du sikre deg årskort har du mulighet nå. En ypperlig anledning til å få med deg mange kamper.

Mer informasjon her:
http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9346075


Sponsorer – på lag med kåffa:
Kjenner du noen som kan ha interesse av å kunne støtte klubben i det flotte arbeidet som legges ned for a-laget og våre egne gutter?

Informasjon om sponsor muligheter finner du her. Tips gjerne daglig leder, Thor-Erik om du mener noen som kan være av interesse.

Mer informasjon her:
http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9346766

Kan du ha interesse av å støtte klubben ved å tegne deg som kåffa kamerat, så tilfaller det 1000,- til vår årgang med hver ny tegning.Som KFUM-KAMERAT får du; 

  • Delta på klubbens B2B – Kåffa frokost samlinger 4 ganger pr. år. Her møter du forretningsforbindelser med tilknytning til klubben, får en god frokost og et spennende foredrag om relevante temaer. 
  • 2 stk sesongkort til alle hjemmekamper i OBOS ligaen og cup kamper 
  • Presentasjon som KFUM-KAMERAT på klubbens hjemmesider ol. 
Pris for å delta er kr. 9 900 pr. år (eks. mva.), avtalelengde er 2 år. 

Hver KFUM-KAMERAT kan knytte sin støtte til en av årgangene på gutt eller jentesiden i klubben. Kr 1 000 av støtten vil da gå direkte til dette laget. Merk bestillingen med den årgang støtten skal gå til. 

Bestillingsskjema finner du her.
Ċ
Einar Olav Carlsen - 1,
4. mar. 2016, 07:45
Comments