Blogg 2019‎ > ‎

Status fra hovedtrener i KFUM G 2004

lagt inn 1. juli 2016, 11:50 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 1. juli 2016, 14:08 ]

Høst og vintertreningene var meget gode. Antall spillere på treningene var mange og trenerne gjorde en god jobb med å systematisk utvikle våre spillere.

Etter sesongsstart i april har spillere blitt fordelt på ulike lag og på tvers av lag. Vi har hatt obligatoriske treninger på torsdager og lørdager. Treningsoppmøte på torsdagene har ikke vært optimalt, men dette skyldes årsaker som bursdager, skader, sykdom, avslutninger. Lørdagstreningene har deltagelsen vært svak. Etter min vurdering har treningene våre i april mai og juni ikke vært tilfredsstillende, noe vi må se nærmere på til neste år.

Det er ingen tvil om at vi skal ta vare på denne årgangen – veldig mange koser seg på treningene og i samvær med hverandre. Men jeg minner om at den store utviklingen til hver enkelt spiller skjer

Kun ved egentrening. Som i alt her i livet – man blir ikke god hvis man ikke øver. Men jeg minner om at egentreningen må være lystbetont!

Ser vi på våre konkurrende lag så har mange startet ungdomsfotballen (topping) allerede i år – Jeg er veldig glad for vår modell og jeg er sikker på at vi skal ivareta alle på en god måte samtidig som vi skal klare å utvikle A-spillere for KFUM.

Ber om foreldrenes støtte og positivitet i mange år fremover!


Sommerhilsen,
Lars