Blogg 2019‎ > ‎

Prøvedager G2004 på akademiet

lagt inn 22. mai 2017, 07:51 av Pål Eriksen   [ oppdatert 22. mai 2017, 07:53 ]

Vi vet at en del har vært bekymret for at akademiet ikke lenger er et tilbud etter fullført 7. klasse og vi har brukt mye tid på å prøve å finne en løsning som passer for de som skal begynne på ungdomsskole til høsten. På fredager har vi denne våren testet ut tilbudet vi ønsker å fortsette med til høsten, og har hatt kjempesuksess med dette. Det startet med bare 5-6 G2004 spillere, men har utviklet seg til å nå ha 19 påmeldte G04’ere som jeg tror er veldig fornøyde med fredagstilbudet vårt. De siste gangene har vi også begynt å bruke Rødstua som tilholdssted før trening, og det kommer vi til å fortsette med. Rødstua er det røde bygget mellom KFUM Arena og BSK sin kunstgressbane.

Slik ser en typisk fredag ut
14:00: De første begynner å komme til rødstua og vi sitter å spiller litt kort, hører på musikk og slapper av.
14:30: Det har begynt å komme litt flere og det settes igang énspretten på den spesialtilpassede asfaltflekken utenfor rødstua. Marius har også utviklingssamtale med en utvalgt spiller (gjøres med hver og én i løpet av semesteret) hvor han setter seg inn i treningshverdagen til spilleren og prøver å finne ut hva som kan gjøres for å gjøre den bedre. Sammen prøver vi å finne ut hva spilleren ønsker å trene på og bør trene på fremover og vi lager en plan for hvordan han skal bli den spilleren han ønsker å bli.
15:00: Vi spiser lunsj felles og roer ned før trening
15:30: Vi skifter og gjør oss klare til trening. Rydder rødstua og låser dørene.
15:45: Trening begynner og vi starter med en skadeforebyggende oppvarming før vi har en kort økt med fysisk trening på enten mobilitet, hurtighet, koordinasjon eller styrke.
16:00: Kåffafirkant
16:15: Egentrening hvor man får øve på de tingene man selv har valgt å fokusere på og har hatt utviklingssamtaler om. Trener går rundt og hjelper til med å tilrettelegge for egentreningen og forbedrer tekniske detaljer.
16:55: 20 minutters avsluttende spilløkt hvor man får prøve på de tingene man har øvd på i kamplike situasjoner.
17:15: Trening slutt.

Frem til sommeren tilbyr vi gratis prøvedager for de som ønsker å teste hvordan opplegget og stemningen er på disse dagene. Det er 3 fredager igjen til sommeren og vi åpner for påmelding til prøvedag på alle disse
3 fredagene. For å holde opplegget så nært en normal fredag som mulig vil vi bare ha noen ledige plasser på hver av dagene. Man kan melde seg på alle tre fredagene, men vær obs på at det kanskje ikke er plass da vi prioriterer at alle som ønsker får prøvd seg på minst én av dagene.

Fredag 2. Juni: 6 ledige plasser (25 totalt) Fredag 9. Juni: 6 ledige plasser (25 totalt) Fredag 16. Juni: 6 ledige plasser (25 totalt)

Påmelding gjøres på mail til Marius Jacobsen mail: mj@kfum-kam.no
Comments