Blogg 2019‎ > ‎

Meld deg på sommercup på Öckerö!

lagt inn 23. jan. 2016, 02:40 av Pål Eriksen   [ oppdatert 9. jun. 2016, 07:12 av Einar Olav Carlsen - 1 ]

Meld deg på sommercup på Öckerö!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og reiser på overnattingstur til Sverige. Vi er påmeldt med flere lag på Ö-bollen på Öckerö utenfor Gøteborg 17-19. juni og satser på hyggelige stunder både på og utenfor banen.

Meld dere på til årets happening så fort som mulig. Alle som melder seg på før 15. mars, er garantert å få være med. Påmeldingen er bindende.

Hvor: Turneringen spilles på Öckerö i Gøteborgs skjærgård. Nord-vest for Gøteborg med en kort ferjetur (ferjen er gratis, den anses som en del av veien) over til Hönö/Öckerö. Selve anlegget er supert der det ligger med både gress- og kunstgress innrammet i Saltkråkan-omgivelser.

Når: 17-19. juni. Vi reiser ned fredag 17. juni og hjem søndag 19. juni. Kampene spilles lørdag og søndag.

Overnatting: Spillere og ledere bor på skole på Öckerö i nærheten av kamparenaene.

Foreldre: Søsken og foreldre er selvsagt hjertelig velkommen til å være med å heie på gutta våre og nyte en forsommerhelg i Sverige. Foreldre og øvrig familie må fikse overnatting på egen hånd. Quality Hotel 11 på Hisingen i Gøteborg (på rett side av byen ift Öckerö) har et eget og gunstig cuptilbud I tillegg kan det ligge tilbud på turneringens hjemmeside. http://www.obollen.se/sommar/Boende/BoendeF%C3%B6r%C3%A4ldrar.aspx

Ledere: Trenerne vil være med som ledere, men det er behov for flere ledere på Ö-bollen. Så meld fra om du ønsker å være med som leder. Vi vet av erfaring at på slike overnattingscuper er det noen spillere som ønsker å ha far eller mor i nærheten – av trygghetsårsaker, medisinsk grunner eller av helt andre høver. Vi ber om at disse foreldrene melder fra til hovedlagleder Pål Eriksen så tidlig som mulig. Enten kommenterer det ved påmelding eller sender mail. Forutsetningen er selvsagt at man er leder for alle spillerne, og ikke bare sin egen sønn. Også andre som vil være med som ledere, gir beskjed til Pål.

Bespisning: Det serveres frokostbuffé lørdag og søndag og middag (taco) lørdag kveld i nærheten av overnattingsskolen. Lunsj (lørdag og søndag) spises i nærheten av kamparenaene. Mat fredag kveld og søndag kveld besørges av den enkelte.

Kamper: Alle lag er garantert fem kamper, tre kamper på lørdag i innledende gruppe og minst to kamper søndag. Alle får to kamper i et mellomspill. Vinner man mellomspillet, går man videre til en avsluttende cupspill. For ordens skyld; det er cupspill med resultater for 12-åringer i Sverige. På Ö-bollen kåres det en vinner både i et A- og B- sluttspill. Alle kampene foregår på samme området.

Siste kamp søndag?: Det avhenger av hvordan det går. Det kan være slutt alt mellom kl 10.00 og 18.00, men høyst trolig noe midt imellom! I fjor hadde vi med fire jevne lag, og de var ferdigspilt mellom 12.00 og 17.00.

Transport: Transport avtales innad i lagene etter hvert, men i god tid før turneringen.

Betaling: Prisen blir ca. kr. 1100,- per spiller uansett om far eller mor er med som leder eller ikke.

Sosialt: Dette blir en flott cup med muligheter for bading og mye moro for gutta! Vi ser fram til en sosial og sportslig sommercup! Dette blir gøy!

Lenke: Ö-bollens hjemmeside: http://www.obollen.se/sommar

Påmeldingsfrist: 15. mars.Bestill lunsj her

Lunsjbestilling 2016 - Ö-bollen


Lunsjbestilling 2016 - Ö-bollen ‎(Svar)‎