Blogg 2019‎ > ‎

Sesongstart 2016

lagt inn 4. apr. 2016, 13:27 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 6. apr. 2016, 16:16 av Pål Eriksen ]

Vi nærmer oss sesongstart, og det gleder både spillere og trenere seg til. Vi har hatt en god vintersesong der spillerne har trent godt og mange har fått stor fremgang – det er gøy å se!

Som vi presenterte på foreldremøte sist høst så kommer vi til å danne 3 jevne basisgrupper. Trenerteamet har nå satt sammen Basisgruppene. Disse ser du vedlagt.

Til seriespillet meldte vi på 3 lag i serien med 7er fotball og 2 lag i 9er fotball (dette er ett år opp, og disse møter altså lag fra G2003 årgangen). Til kampene i 7er serien vil troppen ha utgangspunkt og bli tatt ut fra hver enkelt Basisgruppe.

Lagene til 9er-kamper vil derimot bli tatt ut på tvers av disse basisgruppene. Begge 9’er lagene er påmeldt på samme nivå (nivå to). Trenerteamet vil ta ut troppene som skal spille 9’er i forkant av de enkelte kamper. Som vi kommuniserte på foreldremøtet vil det bli noen spillere som hovedsakelig spiller 9’er for å ha en stabil stamme i disse lagene, og vi vil benytte andre spillere underveis slik at flere spillere skal få prøve seg på 9’er kamp i løpet av sesongen. Hvilke spillere som vil benyttes vil avhenge av faktorer som den enkeltes spillers sportslige utvikling utover sesongen og nivået på motstanderne vi møter i 03-serien, der er vi foreløpig usikre på hva som venter oss. Det er viktig for oss å ta hensyn til at kampene skal være en god opplevelse for spillerne og at det tas hensyn til hva trenerteamet mener er best for den enkelte spillers utvikling. Dette vil derfor ikke være statisk, men samtidig er det realistisk å se for seg at flere spillere bare vil spille 7’er i sin basisgruppe, noen få vil kun spille 9’er og mange vil i løpet av sesongen ha spilt begge deler. Trenerteamet tar ut disse troppene og vil søke å gjøre det noe tid i forveien slik at det skal bli lettere for foreldre og spillere å planlegge. I og med at det ikke er fem «faste» serielag på samme måte som i fjor så vet vi det vil bli mer utfordrende å planlegge hvem som skal spille hvilken kamp på hvilken dag – dette ber vi om forståelse for og håper på fleksibilitet fra alle parter.

Seriespill for 7er starter i slutten av april. Mer info kommer fra hver enkelt trener.

Seriespill for 9er starter allerede neste uke. Det legges ut informasjon på hjemmesiden om hvem som kommer til å spille disse første kampene.

Både 7’er og 9’er kampene vil være viktige arenaer for spillernes utvikling i kampsituasjon. Vi bestreber å ha et tilbud om en kamp til hver spiller i løpet av en uke, og målet er å stille slagkraftige lag i alle våre kamper. Men det kan være en og annen uke at det ikke blir kamp på alle. Men vi vil rullere på dette.
Møt opp og hei dem fram så ofte som mulig!

Med ønske om en god fotballsesong,
Hilsen trenerteamet


7er lag
Lag 1
Ole/Eric S/Terje 

Oliver Sletten Andersen
Adrian Wells
Aleksander Berget Hansen
Benjamin Spada
Casper Schau Liberg
Ferdinand Brokhaug
Isak Johansen
Jens Hermann Haukeland
Jesper Risberg Trana
Jon Seglem Wekre
Marius Meldalen
Oskar Mellum Halvorsen
Petter Ulleberg
Sander Rihai
Tavin Terot
Tinius Skattum Dahl
Trym Vestavik

Hovedansvarlig  Ole


7er lag
Lag 2

Øyvind/Rune Morten/Dag 

Adrian Pedersen
Sander Skryseth
Cedric Stabell Holmen
Ty Sørensen Grønlie
Marius Dammerud Arnesen
Martin Breng
Thomas Gruner Fjeldheim
Ola Trøan
Benjamin Svartdahl
Elias Aarstad
Alexander Vattøy
Brage Andersen Rognlien
Mons Holtmoen
Anders Slette
Martin Gagan Carlsen
Thomas Rostron
Trym Berge Hansen

Hovedansvarlig Øyvind7er lag
Lag 3
Erik/Anders/Pål/Lars H

August Sletteberg Sørensen
Alexander Sætvedt
Daniel Guzman
Felix Nordgård
Felix Weiby
Filip Rognstad
Gard Linnebo-Eriksen
Jesper Vea Halvorsen
Karl Viktor Ileby
Magnus Alnæs Berg
Marius Bakken Berg
Markus Rikter
Petter D. Imsland
Sander Hinrichsen
Sivert Stensrud
Sondre Foyn Vågseter
Ulrik Sørlie Lund

Hovedansvarlig Erik
Ĉ
Einar Olav Carlsen - 1,
4. apr. 2016, 13:35
Comments