Blogg 2019‎ > ‎

Kortdugnad

lagt inn 29. aug. 2018, 13:00 av Einar Carlsen   [ oppdatert 29. aug. 2018, 13:03 ]
Vi har også i år fått tilbud om, og takket ja til, å kjøpe oss inn i en salgsdugnad av fine kort som kan benyttes til alle typer anledninger.
Dette er en dugnad som gutta selv skal gjennomføre og som ikke krever mye av oss foreldre. Når alle gutta har solgt 8 pakker kort hver (12 kort i hver pakke) a kr. 250,-, vil G2004 sitte igjen med ett overskudd på ca kr. 80.000,-. som er et vesentlig og viktig bidrag til at laget kan gi så mange gode tilbud til våre gutter. Det er dessverre ikke mulig å ta kort i retur hvis gutta ikke selger sine 8 pakker. For de ivrigste gutta har noen ekstra kortbunker til de som vil bli storselgere (se under).

Dugnaden vil starter ved utdelig av kort på treninga tirsdag 4. september, og pengene skal innbetales via lagets betalingssystem i løpet av 14 dager etter at kortene er utlevert til spillerne. Det er nødvendig at alle stiller opp på dugnaden og selger minimum 8 pakker (som sagt - ingen kort kan tas i retur), da laget trenger denne økonomiske innsprøytningen. Vi ber foreldre være positivt støttene til denne jobben gutta skal gjøre.

Vi anbefaler å gjøre dugnaden før høstferien, da trykket på denne typen salg øker utover høsten. Vi oppfordrer derfor ALLE til å møte på treningen på tirsdag slik at de kan få kortene. Hvis dette ikke er mulig må dere gjøre avtale om at en annen spiller henter kortene for dere.

Det vil bli premiering av de 2 gutta som selger flest kortbunker samt en premie som trekkes ut blant alle de andre. Spørsmål ang. det tekniske ved dugnaden kan rettes til Cecilie Vea, tlf.982 12 002 eller til Ole Bjørn Ileby, 909 89 958 hvis du har tanker om selve dugnadsformen.

Når kortene er solgt skal pengene overføres til vår bankkonto 1503.20.17336 merket med ditt barns navn og «salgsdugnad»

Betal her

Comments