Blogg 2019‎ > ‎

30.000,- kroner til G2004 for dugnadsinnsats

lagt inn 26. sep. 2016, 07:50 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 26. sep. 2016, 10:39 av Pål Eriksen ]
30.000,- kroner til G2004 for dugnadsinnsats.
-Noe vi kan være stolte av!

Da er salgsdugnaden av kort avsluttet og vi runder ca kr. 30.000,- som inntjening til laget på den jobben gutta har gjort. I forhold til de fleste dugnader vi er invitert inn til er dette "lettjente" penger og har vært med å ansvarliggjort guttene på at det koster å ha ett så godt tilbud de blir tilbudt. De fleste gutta har gitt gode og positive tilbakemeldinger på at dette var mulig å få til men vi har også fått ett par tilbakemeldinger på at noen har slitt. Dette var første gang vi har arrangert denne form for dugnad og har flere gode forbedringsforslag til neste dugnad som kommer om ett års tid. Det er ønskelig å diskutere dugnader og foreldreansvar på foreldremøtet i oktober. Flott om dere kommer med gode innspill slik at vi kan gjøre inntjeningen til laget enda bedre ved neste korsvei.

De tre beste selgerne vil bli belønnet med ett gavekort på Torshov Sport. De to beste selgerne har solgt rundt 25 kortpakker mens de to som sloss om tredjeplassen har rett i underkant av 20 solgte pakker.

Noen få foreldre har enda ikke innbetalt det gutta har tjent. Flott om det kan gjøres snarest så vi slipper tidkrevende purringsrunder.

Dere får ikke mål på oss