Blogg 2019‎ > ‎

Informasjon om lag i Norway Cup

lagt inn 26. juni 2018, 14:24 av Einar Olav Carlsen - 1   [ oppdatert 26. juni 2018, 14:29 ]
Hei alle sammen,
Nå nærmer det seg en velfortjent sommerferie for guttene, og rett over ferien braker det løs med Norway Cup fra 29. juli.

Vi trenere i G2004 er utrolig glade for at så mange som 57 av rundt 60 gutter har lyst til å være med å spille i Norway Cup – det er veldig bra!!

Som vi opplyste i påmeldingen så har vi i år for første gang besluttet å stille med differensierte lag i Norway Cup. De serielagene vi har hatt i våres vil danne stammen i lagene, men noen endringer vil det bli både mellom nivåer og lag.

Med 57 spillere påmeldt har vi meldt på 3 lag i 11’er og ett lag i 7’er. En av grunnene til at vi valgte dette er hensynet til spilletid. Med tre 11’er lag ville det blitt for mange spillere og for lite spilletid, og en løsning som gir mer spilletid har blitt positivt mottatt av mange i spillergruppa.

Alle disse lagene er delt inn i puljer med 4 lag i hver pulje, de to beste går til A-sluttspill og de to neste til B-sluttspill. Alle lagene møter spennende motstand fra hovedsakelig norske lag vi vanligvis ikke møter i serien. G14-klassen er for øvrig en av de største i Norway Cup med totalt ca 200 lag samlet i 11’er og 7’er. I begge klasser er det internasjonale deltagere fra land som Brasil, Mexico, Italia og Russland for å nevne noen. Alle våre lag spiller sin første kamp søndag 29. juli.

Se kampoppsettet her: https://results.cupmanager.net/6339495,2018,nb/categories

Vedrørende laguttak:
Noen spillere har vært en del skadet, og det kan også være ting som dukker opp i løpet av sommerferien som vi må ta hensyn til. Vi ønsker derfor ikke å ta ut de endelige lagene nå, men venter til ca 24. juli med å sette sammen troppene slik at vi har best mulig oversikt over spillersituasjonen rett i forkant av turneringen.

Ønsker å gjenta oppfordringen om å sørge for at guttene holder seg i aktivitet gjennom sommeren og stiller skadefrie og i god form til Norway Cup og høstsesongen. Derfor fint om dere kan motivere guttene til minst tre økter pr uke. En økt bør inneholde litt kondisjon og litt styrke. Vi håper inderlig at ballen følger med på ferien! Dette er helt sentralt for å unngå skader når vi kommer inn i en tøff turnering i slutten av juli.

Vi starter oppkjøringen til Norway Cup tirsdag den 17. juli for de som er hjemme og har anledning. Vi kjører da videre med de faste treningstidene våre som ligger på hjemmesiden.

Med ønske om en riktig god sommer til spillere og foreldre – vi gleder oss til vi sees på sletta i Norway Cup!Pål og trenerteamet