Blogg 2019‎ > ‎

Bli med å verve støttespillere til KFUM-Kameratene!

lagt inn 26. jan. 2016, 12:34 av Pål Eriksen   [ oppdatert 26. jan. 2016, 13:08 ]

KFUM-Kameratene lanserer i dag kampanje for å verve deltagere til KFUM-KAMERAT.

KFUM-Kameratene har som mål å bruke opprykket til OBOS ligaen til å styrke bredde aktiviteten i klubben og vi skal gjøre et ærlig forsøk på å holde oss i ligaen. For å nå målene trenger vi flere støttespillere på laget. Vi engasjerer derfor hele klubben i arbeidet med å skaffe så mange støttespillere som mulig. Fint om alle er med og sprer budskapet om ordningen og hjelper oss med å få inn signerte avtaler.

KFUM-Kamerat er for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å være en støttespiller og kamerat gjennom de neste sesongene. Som KFUM-KAMERAT blir du en del av familien og sikrer deg å kunne følge klubben tett framover og du kan med stolthet si at du bidrar med en viktig støttepasning til en klubb utenom det vanlige.

Som KFUM-KAMERAT får du;
  • Delta på klubbens B2B – Kåffa frokost samlinger 4 ganger pr. år. Her møter du forretningsforbindelser med tilknytning til klubben, får en god frokost og et spennende foredrag om relevante temaer. 
  • 2 stk sesongkort til alle hjemmekamper i OBOS ligaen og cup kamper 
  • Presentasjon som KFUM-KAMERAT på klubbens hjemmesider ol. 
Pris for å delta er kr. 9 900 pr. år (eks. mva.), avtalelengde er 2 år.

Hver KFUM-KAMERAT kan knytte sin støtte til en av årgangene på gutt eller jentesiden i klubben. Kr 1 000 av støtten vil da gå direkte til dette laget. Merk bestillingen med den årgang støtten skal gå til.

Vi premierer også det første laget/årgangen som sender inn signert avtale på vedlagte skjema etter kl. 09.00 onsdag 27, januar med kr. 5 000,- i støtte.

Signerte skjema sendes til; tes@kfum-kam.no 
HER FINNER DU SKJEMAET

Vi har også ledige plasser på drakt, skilt plass i TV-sone, plass på medievegg ol, det er bare å ta kontakt med daglig leder Thor-Erik Stenberg på mail eller telefon 93 87 94 70 eller markedsmedarbeider 
Einar Brustad på einar.brustad@bmcas.no eller telefon 92 83 49 13 for mer info om dette.


Mvh
Thor-Erik Stenberg
Daglig leder
KFUM-Kameratene Oslo

Tlf; +47 93 87 94 70
Mail; tes@kfum-kam.no
Web; www.kfumfotball.no

Ċ
Pål Eriksen,
26. jan. 2016, 13:06
Comments